Pellingin venetaksi alkoi vuonna 2022

Johan Sundbäck suunnitteli venetaksitoimintaa talvella 2021. Syynä siihen oli, että Pellingin saaristossa ei enää ollut tällaista palvelua. Keväällä 2022 Johan suoritti Traficomin vuokraveneluvan ja siitä lähtien hän on toiminut venetaksiyrittäjänä. Toiminta-alue on Pellinki-Porvoo.

Minusta, Johan Sundbäck

Nimeni on Johan Sundbäck ja olen J. Sundbäck Boattaxin yrittäjä. Olen kasvanut ja asunut koko ikäni Sundössä, joka sijaitsee Pellingin saaristossa lähellä Porvoota. Olen ollut lapsuudestani asti mukana merellä isäni ja isoisäni kanssa. Ensimmäisen oman veneeni sain jo seitsemänvuotiaana. Olen viettänyt lukemattomia tunteja veneilemällä Pellingissä. Aluksi se oli tietysti vain harrastus, mutta myöhemmin siitä tuli työni ja ammattini. Koska olen kasvanut Pellingissä, tunnen alueet ja historian, ja mielelläni kerron näistä asiakkailleni.

Koulutukseltani olen agrologi ja olen opiskellut maaseutuyrittäjäksi samaan aikaan kun suoritin ylioppilastutkinnon. Olen aiemmin työskennellyt maatalousalalla ja myös asiakaspalvelussa. Minulle hyvin tärkeitä asioita on paikallisesti tuotettu kotimainen ruoka. Asiakkaille tarjoankin retkilläni mahdollisuuden tilata jotain syötävää, jossa lähiruualla ja kotimaisuudella on suuri painoarvo. Vapaa-aikani vietän suurelta osin veneillen merellä tai vaeltaen metsässä.

Katso yhteystiedot

Johan Sundbäck ohjaa venettä.