Kuljetusveneet ja taksiveneet

Mitä haluat kuljettaa meriteitse? Pellinge Boattaxin kuljetusveneet ja taksiveneet vievät teidät tai tavaranne nopeasti perille. Sijaitsemme Pellingissä, Porvoon saaristossa. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä miten voimme palvella teitä!

Frigga

10 hengen taksivene

Frigga on TG 7.9 -vene. Vene on 7,8 metriä pitkä ja 2,5 metriä leveä. Sitä liikuttaa 200 hevosvoiman Honda-perämoottori. Taksivene Frigga on varustettu useimmilla mukavuuksilla, joita tarvitaan turvallisilla merimatkoilla. Hytti on tilava ja tarjoaa istumapaikkoja koko ryhmälle saman katon alla. Koska hytin sivut koostuvat pääosin ikkunoista, joissa on kapeat palkit välissä, kaikilla matkustajilla on täydellinen 360 asteen panoraamanäköala kaikkiin suuntiin. Joten mitä näkymään tulee, Frigga antaa yhtä paljon näkyvyyttä kuin avovene! TG 7.9 -veneessä on markkinoiden suurin kattoluukku, joka tuo enemmän valoa hyttiin ja tarjoaa viileyttä lämpiminä kesäpäivinä. Tuntuu siltä kuin istuisi kannella, mutta ilman sivuviimaa. Veneessä on wc, joka sijaitsee erillisessä hytissä veneen keulassa.

Veneessä on Webasto-lämmitysjärjestelmä, joten se soveltuu merimatkoihin myös kylmällä ja tuulisella säällä.

Friggaan mahtuu enintään 10 henkilöä. Se sopii täydellisesti lyhyille veneretkille mökille tai koko päivän kestäville retkille.

Frigga sopii parhaiten kiinnitettäväksi laituriin, mutta keulatikkaiden ja sähköisen ankkurivinssin ansiosta voidaan rantautua laiturittomille rannoille ja luonnonsatamiin.

Tindra

7 hengen taksivene ja kuljetusvene rampilla

Tindra on Arronet-merkkinen alumiinivene. Vene on 7 metriä pitkä ja 2,4 metriä leveä. Sillä on 150 hevosvoiman Suzuki-perämoottori. Tindra on varustettu keularampilla, joka helpottaa maihinnousua, kun käytössä ei ole laituria ja noustaan suoraan rannalle. Ramppi on niin leveä, että mönkijä tai pyörätuoli mahtuvat helposti kyytiin. Myös liikuntarajoitteiset henkilöt voivat nousta tähän veneeseen helposti.

Tindraan mahtuu enintään 7 henkilöä, ja se sopii parhaiten lyhyille tai keskipitkille retkille hyvällä säällä tai retkille saarille ilman laituria. Tindra on myös optimaalinen tavaran ja rakennusmateriaalin kuljettamiseen rannoille ja luodoille. Ramppi helpottaa lastaamista.

Blåa båten

Kuljetusvene nosturilla

Kuljetusvene Blåa båten on 9 metriä pitkä ja 4 metriä leveä rautavene. Sen kantokyky on jopa 6 tonnia. Kuljetusveneen nosturi on keulassa ja sen nostokapasiteetti on enintään 800 kg. Nosturia voidaan tietenkin käyttää tavaran nostamiseen rannalle, mutta sitä voidaan myös käyttää esimerkiksi poijujen ja laituripainojen asennuksissa.