Borgå – Pellinge – Sibbo – Lovisa

TAXIBÅT OCH BÅTTRANSPORTER

Taxibåten Frigga kör i Borgå och Pellinge skärgård. Med på färden ryms 10 personer.

Vi transporterar varor sjövägen i Pellinge skärgård. Lastning t.ex. i Sundö. Blå båtens bärförmåga är 6 ton.

En dag i skärgården eller bara ut till havs för att njuta? Beställ ett utfärdspaket eller så planerar vi en egen resa för dig.

Taxibåt i Borgå och Pellinge skärgård

Taxibåten Frigga rymmer 10 personer och den öppna båten Tindra har plats för 7 personer. Boka din båttaxi gärna i god tid på förhand, helst 24 timmar före, för att underlätta ruttplanering och för att säkerställa att du får din båtskjuts på önskad tid. Dig betjänar Pellinge Boattaxis ägare och skeppare Johan Sundbäck.

Företaget finns i Pellinge, men vi kör också till Borgå, Sibbo och Lovisa . Vi betjänar också personer med rörelsebegränsningar

  • Båttaxitransporter
  • Max. 10 pers. (Frigga)
  • Ramp (Tindra)
Båttaxi taxibåt Pellinge Boattaxi.
utfärdspaket

PLANERA EN BÅTUTFÄRD

I den Östnyländska skärgården finns massor att se och uppleva, eller man kan bara ta en paus under färden och njuta av den natursköna miljön och havets närhet. Du kan beställa ett färdigt paket eller planera en utfärd tillsammans med oss. Båtutfärden kan utökas med mat, sommartorg eller restaurangbesök. Det finns också inkvarteringsmöjligheter. Här finns några exempel på vad som kan ingå i ett utfärdspaket i Pellinges och Borgås vackra skärgård.

Sjötransporter i Pellinge skärgård

Båttransporterna sköts i huvudsak i Pellinge. Johan Sundbäck transporterar till er strand byggmaterial, varor eller till exempel brännved i säckar. Båten kan lastas i Sundö Gårds hamn, där det finns många maskinella hjälpmedel för lastning av båten.

Blåa båten är en bastant järnbåt som är 9 meter lång och 4 meter bred. Båtens bärförmåga är 6 ton. Tindra igen lämpar sig för mindre sjötransporter. Hon är försedd med en ramp i fören som gör det lätt att bära frakten i land.

Ta kontakt!

Transportbåten Blåa båten transporterar brännved i säckar till stuggäster.